Bucuresti, 13 februarie 2018 – Iridex Group Plastic, parte a grupului Iridex - lider in tehnologii de mediu, constructii civile si industriale, anunta cele mai noi tehnologii in agricultura pregatite pentru implementarea conceptului de Smart Agriculture.

Citește mai departe...

Stiati ca fiecare cetatean al Uniunii Europene produce in medie circa jumatate de tona pe an de deşeuri menajere? Iar in Uniunea Europeana traiesc peste 500 de milioane de cetaţeni. In plus, pe langa deseurile menajere, exista circa 900 de milioane tone de deseuri rezultate din construcţii, precum si 95 de milioane de tone de deşeuri produse in sectoarele de mediu şi energie. Toate aceste cantitaţi de deşeuri au un impact enorm asupra mediului, provocand poluarea, gaze cu efect de sera, precum şi pierderi importante de materie prima.

Citește mai departe...

Iridex Group Plastic la Hanovra, la Targul International pentru Agricultura AGRITECHNICA 2017

Citește mai departe...

Asociatia romana pentru managementul deseurilor – A.R.M.D organizeaza, impreuna cu ISWA – International Solid Waste Association, cea de-a VII-a editie a conferintei internationale cu tema: "Situatia managementului deseurilor din Romania - intre finalizarea proiectelor prin POS Mediu si finantarea proiectelor prin POIM". Evenimentul se desfasora in perioada 28 - 30 iunie 2017, la Mamaia, Hotel Comandor 4*.

Citește mai departe...

Iridex Group Plastic este membru fondator al cluster-ului Start Inovare.

Citește mai departe...

Proiectul Capitala Verde reprezinta una dintre prioritatile Primariei Municipiului Bucuresti, in bugetul pentru 2017 fiind alocate aproximativ 60 de milioane de euro pentru protectia mediului. “Orasul trebuie sa respire”, a declarat edilul Capitalei, Gabriela FIREA, in deschiderea forumului Intact Media Group.

Intregul articol poate fi descarcat de aici: Capitala verde - Investitii in mediu pentru Bucuresti

In ultimul numar al revistei “Managementul Deseurilor” (nr. 2 (58) /iunie 2016), revista editata de Asociatia Romana Pentru Managementul Deseurilor (ARMD), a aparut articolul “Tehnologii avansate pentru gestionarea namolurilor”.


In acest articol, domnul Prof. Dr. Ing. Valentin Feodorov, profesor la Facultatea de Ingineria Mediului si Imbunatatiri Funciare vorbeste despre modul in care eliminarea namolurilor de epurare poate fi transformata dintr-un cost intr-un generator de profit prin folosirea tehnologiei de digestie aeroba in incinte inchise cu membrane semipermeabila ePTFE.

Intregul articol poate fi descarcat de aici: Tehnologii avansate pentru gestionarea namolurilor 

Pe langa produsele noastre traditionale (plase pentru agricultura si solutii pentru ambalat si transportat legume-fructe – boxpaleti, paleti din plastic, etc.) sunt acompaniate de solutii inovatoare pentru irigatii (pompe alimentate cu energie de la soare), biodigestoare, instalatii de compostare. Va asteptam la Agraria pana duminica 24 Aprilie. Evenimentul are loc in Parcul Industrial Tetarom III - Jucu, Jud. Cluj.

Iridex Group Plastic participa la Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, INDAGRA 2015 care are loc la ROMEXPO Bucuresti in perioada 28 Septembrie - 1 Noiembrie.
Prezentand solutii si produse noi, in pas cu cerintele pietei, firma noastra vine cu o oferta bogata de produse destinate celor care activeaza in domeniul agricol si nu numai.
Plase pentru agricultura, solutii de ambalare si stocare a produselor agricole (boxpaleti din polietilena, europaleti din polietilena, ladite, plase pentru ambalat legume-fructe, etc.)
Va asteptam sa ne vizitati.

IRIDEX GROUP PLASTIC impreuna cu INDEX CONSTRUCTION SYSTEMS & PRODUCTS au sustinut, in data de 10.07.2015, o prezentare pentru studentii din cadrul Facultatii de Constructii Civile, Industriale si Agricole, ciclul I de invatamânt, anul III, seriile A si C, specialatatile Inginerie Civila, Inginerie Urbana si Dezvoltare Regionala, Inginerie Economica in Constructii.

Citește mai departe...

Vă invităm să vizitați standul de prezentare pe care Iridex Group Plastic îl va avea în cadrul Expoziției Internaționale Specializate “Moldagrotech (spring)”, ediția a XXVIII-a, care se va desfășura în perioada 04 – 07 mare 2015, la CIE "Moldexpo"(Chișinău,RepublicaMoldova).

Citește mai departe...

“O carte pe luna” este propunerea Iridex Group Plastic pentru angajatii sai, la inceput de 2015. Acest demers are ca scop stimularea cititului.

Citește mai departe...

Intre 10 si 11 noiembrie, a avut loc la Radisson Blu Hotel, Bucuresti, cea de-a cincea editie a Expoconferintei Internationale de Arhitectura RIFF 2014 - arhitectura fatadelor, arhitectura acoperisurilor, izolatii.

Citește mai departe...

Cea de-a cincea editie a Expoconferintei Internationale de Arhitectura RIFF 2014 - arhitectura fatadelor, arhitectura acoperisurilor, izolatii - va avea loc pe 10 si 11 noiembrie, la Radisson Blu Hotel, Bucuresti.

Citește mai departe...

În perioada 29 Octombrie - 2 Noiembrie Iridex Group Plastic va participa la INDAGRA 2014, una dintre cele mai importante manifestări destinate profesioniștilor din agricultură. Așa cum v-am obișnuit, vom prezenta soluții și produse destinate agriculturii: plase pentru uz agricol, ambalaje din polietilenă și echipamente pentru sortat, cântărit și ambalat.

Citește mai departe...

Evenimentul a avut loc la Facultatea de Hidrotehnica din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti si s-a adresat in special studentilor Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, absolventilor acesteia precum si tuturor celor interesati.

Citește mai departe...

Iridex group Plastic participa in perioada 21-25 mai 2014 la Packaging Depot 2014 de la Chisinau, Republica Moldova, expozitie internationala specializata pe domeniul ambalajelor, al materialelor, tehnologiilor si utilajelor destinate producerii acestora.

Citește mai departe...

In perioada 26-29 Martie 2014, a avut loc, la ROmexpo Bucuresti, Expozitia ROMENVIROTEC 2014. Iridex Group Plastic a fost prezenta la acest eveniment cu un stand generos in cadrul caruia a expus o gama diversa de produse pentru salubritate precum: eurocontainere din plastic pe patru roti, eurocontainere metalice, containere semiingropate, containere ingropate, pubele si cosuri de gunoi.

Citește mai departe...