Cateva cuvinte despre noi

 Despre noiIridex Group Plastic, infiintata in 1993, reuneste domenii de activitate diverse – constructii, mase plastice (plase pentru constructii si plase de ambalaj, de uz agricol sau industrial), salubritate - avand ca numitor comun grija pentru mediu.  Firma este prima producatoare de plasa tip retea din polietilena (obtinute prin extrudare) din Romania. Iridex Group Plastic comercializeaza o gama variata de produse de depozitare a deseurilor precum containere, pubele, cosuri stradale, promovand solutii inovatoare cum sunt containerele ingropate si semi-ingropate. Firma ofera clientilor sai si utilaje pentru deseuri.
In plus, Iridex Group Plastic este numarul 1 pe piata materialelor geosintetice avand in portofoliu colaborari la proiecte de infrastructura mediului in toata tara.Cele mai importante orase din Romania precum Bucuresti, Timisoara, Iasi, Craiova, Bacau, Ramnicu Valcea, Brasov, Sibiu, Sighisoara, Targu Mures, beneficiaza de depozite de deseuri municipale realizate cu materiale furnizate si instalate de echipa Iridex. Parteneriate de peste 20 ani cu firme furnizoare de geosintetice precum Tensar, Cetco, GSE Environmental, dovedesc seriozitatea cu care Iridex isi trateaza partenerii de afaceri.

Iridex Group Plastic ofera sisteme integrate, nu doar materiale. Prin sistem integrat, intelegem asistenta tehnica gratuita la proiectare, alegerea de solutii in functie de natura proiectului ( geotehnica, financiara, de timp, arhitecturala), folosirea a sute de studii de caz realizate in ultimele decade precum si livrarea si asistenta tehnica gratuita la montarea materialelor, sau montajul acestora, la cererea clientilor.

Pentru firmele care activeaza in constructii, Iridex ofera si aditivi pentru beton sau materiale speciale, precum si servicii de incercari fizico-mecanice si chimice prin laboratorul sau de gradul II autorizat ISC si acreditat RENAR.

Ca raspuns la cererea tot mai mare de solutii ecologice care sa indeplineasca normele UE privind tratarea deseurilor organice, Iridex Group Plastic vine cu o solutie inovatoare de compostare, unica in Romania – GORE Cover!