Acest site foloseste cookies pentru a va oferi functionalitatea dorita. Navigand in continuare, sunteti de acord cu plasarea de cookies, cu scopul de a va oferi o experienta imbunatatita.

Constructie Pavilion Tehnico-Administrativ depozit Ianca, judetul Braila

Lucrari de constructie aferente proiectului: „Inchidere depozit neconform Ianca si constructie depozit conform si statie de sortare Ianca” din cadrul Proiectului "Sistemul de management integrat al deseurilor in judetul Braila
PAVILION TEHNICO-administrativ

Pavilionul tehnico- administrativ cuprinde birouri, laborator, vestiare, grupuri sanitare si spatii tehnice.

Cladirea s-a realizat din structura din beton armat, pereti de inchidere din zidarie de caramida de 25cm termizolati la exterior. Terasa este necirculabila hidroizolata cu membrane bituminoase si temoizolata cu polistiren extrudat de 12cm grosime. S-au prevazut ferestre din profile din PVC cu rupere de punte termica (3 camere) si geam termopan. Suprafata construita: 280 m2.


 

HALA INTERVENTII UTILAJE

Cladirea interventii utilaje este destinata reparatiilor curente la echipamentele si utilajele din incinta.

Cladirea s-a realizat din structura metalica (stalpi si ferme metalice, fundatii monolite izolate din beton armat) avand o deschidere de 15,00m, 3 travei de 6,00m si inaltimea libera H=6,00m. Peretii de inchidere s-au realizat din panouri de tip tristrat, montati perimetral pe structura metalica verticala. Invelitoarea s-a realizat din panouri de tip tristrat (tabla cutata emailata cu termoizolatie din vata minerala rigida). S-au prevazut ferestre din profile din PVC cu rupere de punte termica (3 camere) si geam termopan. Suprafata construita 304 m2.