Acest site foloseste cookies pentru a va oferi functionalitatea dorita. Navigand in continuare, sunteti de acord cu plasarea de cookies, cu scopul de a va oferi o experienta imbunatatita.

Cateva cuvinte despre noi

Iridex Group Plastic SRL, infiintata în 1993 ca o companie privată, reunește domenii de activitate diverse: constructii, mase plastice, salubritate, agricultură, toate având ca numitor comun grija pentru mediu. Compania este prima producătoare de plasă tip retea din polietilenă (obținută prin extrudare) din România.

Iridex Group Plastic este numarul 1 pe piata materialelor geosintetice avand in portofoliu colaborari la proiecte de infrastructura mediului in toata tara. Cele mai importante orase din Romania precum Bucuresti, Timisoara, Iasi, Craiova, Bacau, Ramnicu Valcea, Brasov, Sibiu, Sighisoara, Targu Mures, beneficiaza de depozite de deseuri municipale realizate cu materiale furnizate si instalate de echipa Iridex. Parteneriate de peste 20 ani cu firme furnizoare de geosintetice precum Tensar, Cetco, GSE Environmental, dovedesc seriozitatea cu care Iridex isi trateaza partenerii de afaceri. 


View the embedded image gallery online at:
https://iridexplastic.ro/companie#sigFreeId2f1f59f6a7

Începând cu anul 2016, Iridex a adus pe piața din România cele mai bune sisteme de irigatii produse de Irrimec.

 

View the embedded image gallery online at:
https://iridexplastic.ro/companie#sigFreeIdcbd1f93010

Începând cu anul 2017, Iridex a semnat un parteneriat cu liderul european, producător de tehnologie profesională de servicii si întreținere a drumurilor si astfel comercializăm pluguri de zăpadă, dispozitive de împrăștiat sare, mașini de tuns iarba și vehicule asociate.

View the embedded image gallery online at:
https://iridexplastic.ro/companie#sigFreeId4f36871946

Iridex Group Plastic comercializeaza o gamă largă de produse, cum ar fi containere de depozitare a deșeurilor, pubele, coșuri stradale, promovând soluții inovatoare cum ar fi containere îngropate și semiîngropate.

View the embedded image gallery online at:
https://iridexplastic.ro/companie#sigFreeId73e710c5ab

Iridex Group Plastic ofera sisteme integrate, nu doar materiale. Prin sistem integrat, intelegem asistenta tehnica gratuita la proiectare, alegerea de solutii in functie de natura proiectului ( geotehnica, financiara, de timp, arhitecturala), folosirea a sute de studii de caz realizate in ultimele decade precum si livrarea si asistenta tehnica gratuita la instalarea materialelor sau montajul acestora, la cererea clientilor.

View the embedded image gallery online at:
https://iridexplastic.ro/companie#sigFreeIdb5cd6a5f52

Ca răspuns la cererea sporită de soluții ecologice care sa indeplineasca normele Uniunii Europene cu privire la tratarea deseurilor organice, Iridex Group Plastic vine cu o solutie inovatoare de compostare, unica in Romania – GORE Cover!

View the embedded image gallery online at:
https://iridexplastic.ro/companie#sigFreeId212926432a

Organizația noastră a implementat și menține un sistem  de management integrat care îndeplinește cerințele standardelor SR EN ISO 9001: 2008, SR EN ISO 14001: 2005; OHSAS 18001: 2008 și 27001: 2013.