Acest site foloseste cookies pentru a va oferi functionalitatea dorita. Navigand in continuare, sunteti de acord cu plasarea de cookies, cu scopul de a va oferi o experienta imbunatatita.

Ce ne dorim de la tine:

  • studii superioare in domeniul constructiilor;
  • diploma adsolvire curs manager de proiect;
  • experienta in domeniul constructiilor de cel putin 5 ani;
  • experienta ca manager pentru lucrari de construire depozite ecologice de deseuri;
  • experienta de lucru in contracte fonduri comunitare;
  • permis de conducere categoria B;
Citește mai departe...

“Nu uitati sa va inscrieti la webinarul "Aspecte actuale ale monitorizarii structurilor geotehnice" ce va avea loc maine, 22.09.2020.

Posibilitatea de inscriere este foarte simpla, doar accesând link-ul de mai jos:

Webinar - Aspecte actuale ale monitorizarii structurilor geotehnice

Un webinar de interes pentru specialiștii din domeniul managementului deșeurilor și managementul apelor în data de 14.07.2020.

Citește mai departe...

Iridex Group Plastic anunta semnarea contractului privind construirea Centrului de management Integrat al deseurilor Valea Marului si Statia de sortare Valea Marului, componente ale proiectului “Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Galati”. Proiectul va fi derulat de Consiliul Judetean Galati, iar perioada de realizare se estimeaza a fi in jur de 16 luni.

Citește mai departe...

Împreună cu Geobrugg organizăm în data de 27.05.2020 la ora 10:00 webinarul " Comportarea în situ a sistemelor de protecție împotriva hazardurilor naturale".

Pentru participare vă puteți înscrie accesând următorul link: https://www.geobrugg.com/webinar-romania-27-5-2020

Citește mai departe...

Info Mediu a organizat Conferința Națională “Studii și propuneri legislative pentru îmbunătățirea activităților de colectare și raportare în domeniul managementului deșeurilor”, un eveniment dedicat dezbaterilor cu privire la gestionarea deșeurilor și a provocărilor actuale și viitoare privind schimbarea radicală a activităților de colectare selectivă.

Citește mai departe...

Iridex Group Plastic, companie romaneasca cu traditie in domeniul protectiei mediului, anunta receptia la terminarea lucrarilor de imbunatatire a iluminatului la unitati de invatamant din Suceava prin implementarea proiectului cu finantare romano-elvetiana de iluminare inteligenta „Management modern si eficient al iluminatului public din municipiul Suceava”.

Citește mai departe...

Iridex Group Plastic, furnizor de top in domeniul solutiilor inteligente pentru domenii diverse, precum constructii, salubritate, agricultura s.a.si GEOBRUGG AG, lider mondial in domeniul protectiei impotriva hazardurilor naturale, organizeaza, cu sprijinul Facultatii de Hidrotehnica din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii din Bucuresti si al Societatii Române de Geotehnica si Fundatii, seminarul “Masive de Roca si Torenti”, axat pe protectie si monitorizare.

Citește mai departe...

Iridex Group Plastic, furnizor de top in domeniul solutiilor inteligente pentru domenii diverse precum: constructii, salubritate, agricultura ș.a., a fost nominalizat de Camera de Comert și Industrie Ilfov in cadrul ”Topului Firmelor din judetul Ilfov”, prilej cu care a ocupat locul I pentru performantele manageriale și financiare ale companiei in domeniul lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide.

Citește mai departe...

Va invitam la Simpozionul “Masive de roca si torenti. Protectie si monitorizare” organizat de Iridex Group Plastic si Geobrugg, cu sprijinul Facultatii de Hidrotehnica din Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti si Societatii Romane de Geotehnica si Fundatii, eveniment organizat in cadrul manifestarilor “70 de ani de invatamant hidrotehnic superior”.

Citește mai departe...

Iridex Group Plastic va invita la Palatul Parlamentului, Sala I.C. Bratianu, standul expozitional 81 pentru a afla mai multe detalii despre compostarea namolurilor provenite  din statiile de epurare, in cadrul EXPOAPA 2019. Evenimentul are loc in perioada 23-25 septembrie 2019.

Citește mai departe...

Iridex Group Plastic a prezentat astazi solutii de reducere a cantitatilor de deseuri depozitate in cadrul conferintei nationale “Solutii privind reducerea cantitatilor de deseuri depozitate”,organizate de revista InfoMediu in parteneriat cu Federatia Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitara (FADI) la RAMADA Parc,  unde Iridex Group Plastic este partener oficial.

Citește mai departe...

Ziua de joi, 12 septembrie, marcheaza un reper important in calendarul agricol al anului 2019. Astazi s-a sarbatorit, in satul ialomitean Orezu (comuna Ciochina), Ziua Porumbului, ajunsa la cea de-a zecea editie. Evenimentul este organizat, traditional, la ferma Elsit, chiar pe platforma experimentala pe care se cultiva hibrizii de porumb propusi de companiile producatoare.

Citește mai departe...

Iridex Group Plastic, companie romaneasca cu traditie in domeniul protectiei mediului, a observat o cerere tot mai mare de sisteme de irigatii pentru o agricultura performanta. In acelasi timp se remarca un interes in crestere din partea fermierilor romani pentru solutiile de irigare, care ii pot ajuta sa isi imbunatateasca semnificativ productia.

Citește mai departe...

Comuna Toporu din judetul Giurgiu, mai aproape de Europa, prin implementarea acestui proiect de canalizare cu bani europeni

Iridex Group Plastic a anuntat astazi receptia la finalizarea lucrarilor pentru proiectul Sistem centralizat de canalizare menajera in localitatea Toporu, judetul Giurgiu. Sistemul centralizat de canalizare se compune din retelele de canalizare, statiile de pompare, conductele de refulare si statia de epurare. Aceasta implementare s-a realizat cu finantare prin “Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020 - Submasura 7.2 - Investitii in crearea si modernizarea infrastructurii de baza la scara mica”. Ordonatorul principal de credite pentru aceste lucrari este comuna Toporu, prin Autoritatea contractanta la nivel local, valoarea totala a lucrarii fiind de 5,57 milioane de lei, inclusiv TVA, rezultand o lungime a retelei de 7175 de metri.

Citește mai departe...

De peste 25 de ani, Iridex Group Plastic este cunoscuta ca o companie romaneasca capabil sa execute proiecte mari de infrastructura, depozite de deșeuri municipale si periculoase, precum si lucrari speciale de constructii.

Click AICI pentru a vedea tot articolul.

 

Concluzii privind realizarea unui standard roman original privind compostul

Compania Iridex Group Plastic a participat la workshopul ”Valorificarea energetica si materiala a deseurilor” organizat de Universitatea Politehnica Bucuresti (UPB) in cadrul proiectului PROVED, Procese si sisteme operationale pentru tratarea si valorificarea materiala si energetica a deseurilor, alaturi de ceilalti parteneri din cadrul proiectului, precum si de reprezentantii autoritatilor. Workshopul PROVED de consultare publica a specialistilor si a tuturor stakeholderilor romani din domeniul compostarii a avut loc astazi, 24 iulie 2019, tematicile evenimentului avand in vedere prezentarea stadiului actual al implementarii proiectului PROVED la finalizarea activitatilor de tip A: Stimularea transferului de cunostinte.

Citește mai departe...