Prezentare UTCB - hidroizolatii cu membrane bituminoase la lucrari de constructii civile

IRIDEX GROUP PLASTIC impreuna cu INDEX CONSTRUCTION SYSTEMS & PRODUCTS au sustinut, in data de 10.07.2015, o prezentare pentru studentii din cadrul Facultatii de Constructii Civile, Industriale si Agricole, ciclul I de invatamânt, anul III, seriile A si C, specialatatile Inginerie Civila, Inginerie Urbana si Dezvoltare Regionala, Inginerie Economica in Constructii.


Evenimentul s-a desfasurat in localul F.C.C.I.A., amfiteatrul I.1, intre orele 09 si 11. La prezentare au participat un numar de 32 studenti. Au fost prezentate solutii constructive pentru hidroizolatii la lucrari de constructii civile, solutii cu membrane bituminoase.

Atat studentii cat si reprezentantii corpului didactic din cadrul facultatii au apreciat calitatea prezentarilor si stilul interactiv abordat. Toate acestea au reusit sa antreneze cursantii in procesul de predate si totodata sa raspunda intrebarilor studentilor.
"Consideram ca informatiile primite de catre studenti, le vor fi extrem de utile in activitate. Multumim reprezentantilor firmei d-voastra pentru amabilitatea de a impartasi studentilor nostri, din experienta proprie profesionala precum si pentru sfaturile de viata necesare demararii si dezvoltarii carierei profesionale.
Evenimentul a fost un bun prilej de a oferi studentilor U.T.C.B. un set de bune practici privind intelegerea standardelor impuse de societatea d-voastra pe piata constructiilor, atât pe plan national cât si international." spune donul Director C.I.C.P.S., conf.univ.dr. ing. Mirel Florin DELIA