Acest site foloseste cookies pentru a va oferi functionalitatea dorita. Navigand in continuare, sunteti de acord cu plasarea de cookies, cu scopul de a va oferi o experienta imbunatatita.

Iridex Group Plastic la Hanovra - AGRITECHNICA 2017

Iridex Group Plastic la Hanovra, la Targul International pentru Agricultura AGRITECHNICA 2017

 

Iridex Group Plastic, parte a grupului Iridex - lider in tehnologii de mediu, constructii civile si industriale si materiale speciale pentru constructii si agricultura, a participat intre 15 – 17 noiembrie 2017 la cel mai mare targ de tehnologii pentru domeniul agricol si conexe, Agritechnica 2017.

”Pentru noi, Agritechnica reprezinta un bun prilej sa intalnim parteneri existenti, parteneri potentiali, dar si sa luam contact cu cele mai avansate tehnologii si echipamente, si mai ales sa interactionam cu fermieri din toata lumea. In ultimii ani, managementul irigatiilor a devenit foarte important si pentru fermierii din Romania, de aceea ne exprimam interesul deosebit pentru acest domeniu.”, a declarat Cristina Dinita, director vanzari, Departament irigatii.

Gazduind peste 2.500 de expozanti si aproape jumatate de milion de vizitatori, targul Agritechnica este un eveniment foarte important pentru industriile conexe domeniului agricol – echipamente si tehnologii, fiind organizat din doi in doi ani, la Hanovra. Din partea Iridex Group Plastic au fost prezenti la eveniment Cristina Dinita, director vanzari, Departament irigatii, si Alin Troi, reprezentant regional, echipa noastra fiind gazduita in cadrul standului Irrimec.

Iridex este unul dintre cei mai importanti promotori pe piata romaneasca de irigatii inca din anul 1992. In urma cu un an, a redevenit partener al Irrimec, in prezent distribuind in  Romania echipamentele pentru irigatii ale importantului producator italian (tamburi cu furtun, pivoti, liniare, motopompe). Echipamente distribuite de Iridex acopera in special judetele Braila, Calarasi, Giurgiu, Ilfov, Tulcea si Dambovita.

Pe langa o foarte potrivita ocazie de a discuta pe larg cu partenerul italian, participarea la Agritegchnica, cel mai important targ la nivel international dedicat sectorului agricol, a marcat pentru Iridex Group Plastic si aniversarea in cel mai potrivit mod a unui sfert de secol de prezenta pe piata romaneasca a echipamentelor de irigat.

Standul Irrimec – Iridex a fost vizitat de peste 1.000 de fermieri, numerosi dintre acestia fiind din Romania.

In cele trei zile de prezenta la standul Irrimec, reprezentantii Iridex si Irrimec au discutat directiile strategice pentru 2018, urmarind introducerea de noi echipamente si consolidarea pozitiei acestora pe piata romaneasca, avandu-se in vedere mai ales  echipamentele tip pivot si tip linear.

De asemenea, reprezentantii Iridex s-au intalnit si au discutat cu vizitatori din Romania, fie ei fermieri mici sau mari.