Acest site foloseste cookies pentru a va oferi functionalitatea dorita. Navigand in continuare, sunteti de acord cu plasarea de cookies, cu scopul de a va oferi o experienta imbunatatita.

Cele mai bune tehnologii la IFAT 2018

Targul IFAT va avea loc la centrul expozițional din München in perioada 14-18 mai 2018, fiind cea mai importanta manifestare de profil pentru specialistii de mediu din intreaga lume.

 

Iridex Group Plastic participa la acest targ cu misiunea de a aduce in tara informatii despre cele mai bune tehnologii disponibile la nivel mondial - Best Available Technologies (BAT) - existente in domeniul mediului. Cand vorbim despre BAT-uri ne referim atat la ultimele noutati din zona de legislatie, diseminate la workshop-uri sustinute pe perioada targului de asociatiile profesionale participante, cat si la utilaje si echipamente de ultima generatie prezentate la targ. Tot prin participarea la acest mare eveniment din domeniul mediului se formeaza si se pastreaza conexiunile cu oamenii - specialisti din domeniu cu care se organizeaza intalniri si sesiuni de networking.

Prezenta la IFAT inseamna pentru noi si o ocazie importanta de a le spune ‘Multumesc!’ partenerilor pe care ii avem de peste 20 de ani si ‘Bun venit!’ celor mai noi dintre ei. 

Una dintre principalele linii directoare ale companiei Iridex Group Plastic este aceea de a face din "Orientarea catre Client" principiul care guverneaza sistemul nostru de valori si modul nostru de actiune. In acest scop, specialistii nostri participa an de an la targurile internationale pentru a ne imbunatati permanent cunostintele tehnice si pentru a aduce in Romania ultimele tehnologii din domeniul mediului.

La fiecare editie, la IFAT participa mii de expozanti din zeci de tari, pe o suprafata expozitionala de circa 230.000 mp, iar publicul vizitator este estimat la peste 130.000 de persoane din mai mult de 160 de tari. Acesti expozanti vin cu inovatii, strategii si solutii adaptate fiecarui client si fiecarei piete in parte. O zona a spatiului expozitional este anume destinata prezentarii in direct a unor echipamente speciale.

IFAT este cel mai mare targ mondial dedicat industriei aprovizionarii cu apa, sistemelor de canalizare, gestionarii deseurilor și a materiilor prime și este un loc în care vizitatorii pot gasi strategii si solutii pentru utilizarea resurselor in cicluri inteligente, intr-o maniera care sa asigure conservarea lor cu succes pe termen lung. Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati: https://www.ifat.de/index-2.html