Acest site foloseste cookies pentru a va oferi functionalitatea dorita. Navigand in continuare, sunteti de acord cu plasarea de cookies, cu scopul de a va oferi o experienta imbunatatita.

IRIDEX GROUP PLASTIC participa la conferinta „Statutul inginerului proiectant de structuri în cadrul legal actual și direcții de acțiune pentru AICPS”

IRIDEX GROUP PLASTIC, prin Departamentul de Materiale de Constructii, va participa in zilele de 14-15 mai 2018 in calitate de Partener GOLD , la  cea de-a XXVIII-a CONFERINŢA  NAŢIONALA A  ASOCIAŢIEI  INGINERILOR CONSTRUCTORI PROIECTANŢI  DE STRUCTURI (AICPS) din Romania care va avea loc in CLUJ-NAPOCA,  la  Grand Hotel Italia,  Str. Vasile Conta nr. 2.

Tema Conferintei :  „Statutul inginerului proiectant de structuri în cadrul legal actual și direcții de acțiune pentru AICPS” .

In cadrul evenimentului se organizeaza si o expozitie cu  banner-e, roll-up reclame, materiale de construcţii, software pentru construcţii, edituri de cărţi şi reviste tehnice.

La eveniment participa societăţi de proiectare, societăţi de construcţii, furnizori de materiale, furnizori de programe software pentru construcṭii, edituri de carţi si reviste de specialitate din domeniul construcţiilor.

In cadrul Conferintei, IRIDEX GROUP PLASTIC va  avea  o prezentare  despre materiale cu performante exceptionale in impermeabilizarile subterane, sustinuta de doamna Isabel Gayo de la compania furnizoare  CETCO.