Acest site foloseste cookies pentru a va oferi functionalitatea dorita. Navigand in continuare, sunteti de acord cu plasarea de cookies, cu scopul de a va oferi o experienta imbunatatita.

Iridex Group Plastic va invita la cel de-al XV-lea Congres National de Drumuri si Poduri din Romania, in perioada 19-22 septembrie, la Iasi

Organizat de Asociatia Profesionistilor de Drumuri si Poduri din Romania, evenimentul se constituie intr-un reper important in activitatea specialistilor din domeniu.

 „In contextul eforturilor actuale intreprinse de tara noastra pentru depasirea ramanerilor in urma in domeniul infrastructurii rutiere, acest Congres se doreste a fi un moment important pentru reconsiderarea activitatii in industria drumurilor.” – isi propun organizatorii.

Prioritatile domeniului rutier, constand in continuarea construirii retelei de autostrazi, reabilitarea retelei rutiere in exploatare, modernizarea retelei de drumuri locale, dezvoltarea si sistematizarea retelelor rutiere urbane reprezinta si temele majore in jurul carora se va desfasura in acest an Congresul.

Ca primul promotor de materiale geosintetice din Romania, cu peste 300 de proiecte de infrastructura realizate pana in prezent, cuprinzand ample lucrari in infrastructura rutiera si de cale ferata, Iridex Group Plastic a devenit in mod firesc sponsor al evenimentului.

La Iasi, vom veni impreuna cu partenerii nostri externi pe partea de materiale, sisteme si solutii pentru infrastructura rutiera, de cale ferata si de mediu - lideri la nivel mondial, pe care Iridex Group Plastic ii reprezinta in Romania: Tensar, Geobrugg si Afitex, dar si cu experienta noastra de peste 25 de ani in domeniu.

Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimentului: http://www.congresapdpromania.ro/