Acest site foloseste cookies pentru a va oferi functionalitatea dorita. Navigand in continuare, sunteti de acord cu plasarea de cookies, cu scopul de a va oferi o experienta imbunatatita.

Din 27 septembrie, vă așteptăm la Brăila, la Târgul Național AgriCultura!

Organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila, pentru a răspunde nevoilor acestei zone cu uriaș potențial agricol, având deja o istorie de 22 de ani și recunoașterea din partea specialiștilor și firmelor din agricultură, AgriCultura facilitează contactul cu “noutățile și experiența altora, cu cele mai bune utilaje sau îngrășăminte, practici noi de cultură sau irigații.”

 

Ca partener al agricultorilor cu o istorie încă și mai veche, Iridex Group Plastic nu putea lipsi de la întâlnirea cu fermierii dobrogeni.

Vă așteptăm la standul A.P.A. Brăila (LAPAR), în parcarea Brăila Mall, cu o gamă bogată de echipamente pentru irigații (sisteme cu tambur şi furtun, sisteme pivot şi lineare, motopompe şi staţii de pompare, pompe alimentate cu energie solară), boxpaleți și europaleți, plase și folii pentru protecția culturilor, dar și cu cel mai performant sistem de compostare a deșeurilor din ferme: tehnologia GORE® Cover de tratare biologică a deșeurilor organice, în vederea transformării acestora în fertilizatori valoroși pentru suprafețele agricole.

Evenimentul se va desfășura în perioada 27 – 30 septembrie.

 Program de vizitare: 10 – 18, de joi până sâmbătă, iar duminică, de la 10 la 16.