Acest site foloseste cookies pentru a va oferi functionalitatea dorita. Navigand in continuare, sunteti de acord cu plasarea de cookies, cu scopul de a va oferi o experienta imbunatatita.

5-7 octombrie 2018: Intalnire cu specialistii nostri in irigatii la Craiova, la targul Agro Oltenia, editia a II-a

Studii recente intreprinse in cadrul FAO (Food and Agriculture Organization) constata ca peste 50% din cresterile de productie agricola sunt datorate aplicarii irigatiilor. Insa factorul cel mai important, la irigare, il constituie alegerea metodei potrivite tipului de sol, tipului de cultura si suprafetei de irigat, ca sa amintim doar cateva dintre aspectele relevante.

 Pentru nevoile de irigare extrem de diferite din Romania, Iridex Group Plastic si-a pus la punct un portofoliu complet in privinta solutiilor de irigat pe care le poate propune agricultorilor, fiind distribuitorul oficial pentru piata romaneasca al grupului IRRIMEC/OTECH, nume de referinta si lider mondial in domeniul echipamentelor pentru irigatii. Oferim toate tipurile de sisteme de irigat: pivot, tambur si liniare, alaturi de o gama larga de pompe de alimentare. Datorita disponibilitatilor tehnice, putem analiza o problema in mod obiectiv si oferim solutia potrivita nevoilor de irigare ale fiecarei ferme.

Solutiile de irigare IRRIMEC 

Instalatia de irigat tip tambur cu furtun ramane una dintre cele mai intalnite metode de irigare in Romania, putand functiona atat cu infrastructura de irigatii deja existenta, cat si impreuna cu o motopompa IRRIMEC. Folosirea acestor tipuri de instalatii este recomandata atunci cand suprafata agricola lucrata este fragmentata in parcele mici, fiind o solutie mobila si flexibila ce poate fi adusa inapoi in ferma odata cu terminarea irigatului. Instalatia de irigat de tip pivot/liniar este solutia optima pentru irigarea suprafetelor mari, implicand un necesar minim de forta de munca. Pivotii /liniarele pot fi dotate cu un panou de control de ultima generatie, prin intermediul caruia programarea pivotului/liniarei, precum si controlul la distanta se fac extrem de simplu.

Aflat la cea de-a II-a editie, AGRO OLTENIA si-a castigat statutul de cel mai important eveniment expozitional din Oltenia dedicat agriculturii si industriei alimentare, loc de intalnire pentru fermieri, specialisti, manageri si autoritati din domeniul agriculturii si industriei alimentare, reunind atat marii producatori agricoli cat si microferme, gospodarii taranesti active, producatori de produse alimentare traditionale si taranesti, entitati non-agricole din mediul rural, precum si agricultori pasionati.

In aceste conditii, AGRO OLTENIA este si cel mai indicat loc in care va propunem sa va intalniti cu specialistii nostri in irigatii, pentru a gasi impreuna solutii eficiente si functionale.

Pe langa sisteme de irigat, aducem la targ ambalaje pentru recoltele de sezon (boxpaleti, europaleti si plase de ambalat), si o gama variata de plase si folii pentru protectia culturilor. Iar pentru tratarea resturilor organice din ferme, avem de la minicompostoare pana la cel mai performant sistem de compostare care poate fi implementat in agricultura: tehnologia GORE® Cover de tratare biologica a deseurilor organice, in vederea transformarii acestora in fertilizatori valorosi pentru suprafetele agricole.

Va asteptam la Centrul Multifunctional din Craiova, de vineri, 5 octombrie, pana duminica, astfel: vineri si sambata, intre 10.00 si 18.00, iar duminica, pana la ora 16.