Acest site foloseste cookies pentru a va oferi functionalitatea dorita. Navigand in continuare, sunteti de acord cu plasarea de cookies, cu scopul de a va oferi o experienta imbunatatita.

Premiul “Tensar Lifetime Achievement” pentru dl prof. Valentin Feodorov


Tensar a organizat editia de anul acesta a Conferintei Partenerilor la Sopot, Polonia, in zilele de 19 si 20 martie, evenimentul fiind unul încununat de succes! Conferinta s-a constituit intr-un cadru excelent de intalnire cu partenerii Tensar, de prezentare a celor mai noi proiecte, aplicatii si tehnologii avansate in domeniu, dar si o buna ocazie pentru Tensar de a-si arata aprecierea pentru activitatea colabortorilor sai, printr-o  gala de premiere.A fost o reala placere pentru noi sa ii acordam domnului profesor Valentin Feodorov, de la Iridex Group Plastic, din România, Premiul pentru Intreaga Cariera,  in semn de recunoastere a implicarii si muncii sustinute pentru promovarea materialelor geosintetice, de-a lungul celor 28 de ani de stransa colaborare cu Tensar”, a declarat Beata Harazinova, Marketing Coordinator Tensar.

 

 

Premiul a fost ridicat, in numele domnului  profesor, de dna Cristina Feodorov, reprezentantul companiei Iridex Group Plastic.

 

Gratie viziunii prof. Valentin Feodorov, la inceputul anilor ’90 Iridex Group Plastic devenea  primul promotor de materiale geosintetice din Romania, contribuind astfel, decisiv, la modernizarea si eficientizarea  modului in care se facea stabilizarea solurilor. De atunci, numeroase proiecte importante au fost construite pe baze solide, care includ geocelule si geogrile. In luna octombrie a anului trecut, Tensar a tinut sa marcheze un punct de referinta in activitatea companiei noastre: depasirea cantitatii de 1.600.000 mp geogrile TriAx® furnizati în decursul unui singur an (2018), la cele mai mari proiecte de reabilitare in infrastructura critica, in Romania. Cantitatea uriasa de geogrile Tensar livrate de Iridex Group Plastic, din 1991 pana in prezent, a fost subliniata si in cadrul intalnirii de la Sopot.