Acest site foloseste cookies pentru a va oferi functionalitatea dorita. Navigand in continuare, sunteti de acord cu plasarea de cookies, cu scopul de a va oferi o experienta imbunatatita.

„Din pasiune pentru agricultura”, va asteptam la targul de la Fundulea, in perioada 16-19 mai 2019

„Din pasiune pentru agricultura” este motto-ul sub care Agriplanta-Romagrotec reuneste cu succes tot ce este mai important in agricultura romaneasca, incepand cu primavara lui 2011.

 

Evenimentul, devenit reper pentru agricultori, specialisti si factorii de decizie din domeniu, are loc la Fundulea, pe o suprafata de peste 36 ha, si a fost gandit ca expozitie de produse, solutii, tehnologii si servicii specializate, sustinuta de loturi demonstrative si demonstratii cu masini agricole. Anul acesta aduce si o premiera: aprofundarea domeniului irigatiilor in cadrul IRIG Show - ceea ce inseamna o oferta bogata de sisteme inteligente de irigare, tehnologii performante si demonstratii zilnice cu utilaje pentru irigat, dar si solutii inovatoare pentru managementul apei, completate de o dezbatere teoretica in cadrul Forumului pentru irigatii care va avea loc vineri, 17 mai.

Iridex Group Plastic va asteapta chiar la intrare, in zona campusului dedicat irigatiilor (stand E77)  cu o gama bogata de produse si solutii pentru agricultura. Anul acesta punem si noi accentul pe echipamentele pentru irigat (sistemele cu tambur si furtun, sisteme pivot si liniare, capete de pivot, motopompe – dintre care pe cea de 51 cp o puteti vedea expusa, statii de pompare, pompe alimentate cu energie solara). Vom avea la stand tamburul ST15 cu furtun de 100 mm diametru si 400 m lungime, pentru debite de la 10 la 130 m³ /h – un tambur mare, puternic, cu randament ridicat si performante excelente, proiectat in conformitate cu cele mai recente standarde europene de siguranta. Colegii nostri prezenti la targ va vor sta la dispozitie cu toate detaliile tehnice necesare si cu sfaturi practice care sa va ajute sa faceti cea mai buna alegere in functie de nevoile specifice ale terenului de irigat, si sa dimensionati corect sistemul ales, prin asistenta gratuita oferita de noi.

Nu vor lipsi insa de la standul nostru nici ambalajele (boxpaleti si europaleti), plasele si agrotextilele de protectie.

Pentru gestionarea biodeseurilor din agricultura, oferim  sisteme de compostare pentru deseuri organice si instalatii de digestie anaeroba ce transforma deseurile organice in fertilizanti pentru terenurile agricole.

 

Va asteptam cu drag!

16-19 mai, Fundulea, stand E77!

Echipa Iridex: Marius, Alin si Liviu