Acest site foloseste cookies pentru a va oferi functionalitatea dorita. Navigand in continuare, sunteti de acord cu plasarea de cookies, cu scopul de a va oferi o experienta imbunatatita.

Premiul Green Technology pentru Iridex Group Plastic

Info Mediu a organizat Conferința Națională “Studii și propuneri legislative pentru îmbunătățirea activităților de colectare și raportare în domeniul managementului deșeurilor”, un eveniment dedicat dezbaterilor cu privire la gestionarea deșeurilor și a provocărilor actuale și viitoare privind schimbarea radicală a activităților de colectare selectivă.

 

Iridex Group Plastic a obținut la acest eveniment de prestigiu premiul GREEN TECHNOLOGY pentru implicarea constantă în implicarea celor mai noi tehnologii prietenoase cu mediul.

Premiul a fost ridicat de domnul ing. Ioan Corneliu Hențiu, reprezentantul companiei Iridex Group Plastic. Domnul Hențiu a mulțumit organizatorilor Info Mediu pentru premiu și a subliniat cât este de importantă promovarea tehnologiilor de mediu inovatoare. Iridex este preocupat de a eficientiza permanent fluxul deșeurilor și toate echipamentele folosite în cadrul grupului Iridex, privind colectarea, tratarea, compostarea și stabilizarea deșeurilor sunt de ultimă generație.

Suntem conștienți că este important să împărtășim tuturor din experiența noastră ca să putem reuși împreună să atingem țintele de reciclare asumate de România până în 2023.