Revista Salubritatea, in numarul 3 / 2013, a dedicat un spatiu pentru publicarea sumarului prezentarii domnului Valentin Feodorov - Director General la Iridex Group Plastic.

 Prezentarea ce a avut loc in cadrul evenimentului organizat de Asociatia Romana de Salubritate (ARS) - ISWA 2013 - "Managemntul dezvoltarii durabile al deseurilor municipale. Concepte si strategii", eveniment desfasurat in Bucuresti in perioada 25-26 Septembrie 2013.

Sub titlul "Lectii invatate in decursul construirii a 28 de depozite pentru deseuri municipale", Domnul Feodorv a prezentat aspectele legislative, tehnice si financiare in baza carora s-au construit depozite de deseuri municipale pe teritoriul Romaniei, precum si factorii care influenteaza obtinerea rezultatelor scontate odata cu decizia de amplasare a unui depozit de deseuri intr-un anumit loc. Articolul poate fi viziualizat aici: Salubritatea 3/2013

ISWA (International Solid Waste Association) este o organizatie globala non-profit a carei misiune este aceea de a dezvolta si promova managementul profesional si sustenabil al deseurilor. ISWA are membri in peste 90 de tari si actioneaza in interes public.